خوشبو کنندههای هوا اگر به صورت خانگی و دست ساز باشند، از اجزای محدود و قابل دسترس تشکیل شده، بنابراین اولین جز که بدیهی است در ساخت ماده خوشبو کننده، آب است که به عنوان حلال استفاده میگردد.
حال اگر از آب مقطر استفاده گردد نتیجه بهتری خواهد داشت ولی در صورت در دسترس نبودن، آب معمولی هم کافیست. دومین جزئی که حتما حدس میزنید، الکل است که به میزان دو قاشق غذا خوری به آب اضافه میگردد.
برای فهم بهتر این موضوع میتوان گفت همیشه نسبت آب به الکل ۶ به ۱ است یعنی به ازای شش واحد آب باید یک واحد الکل اضافه گردد. وجود این ماده در اثر و ماندگاری بیشتر خوشبو کنندهها بی تاثیر نیست!
در قسمت سوم، ماده خوشبو کننده نقش اصلی را در این زمینه ایفا میکند. این ماده را میتوان از مواد طبیعی مثل مرکبات، رایحه گلها و قهوه بدست آورد یا میتوان از مواد شیمیایی که معمولا ماندگاری بیشتری دارند، بهدست آورید.
خوشبو کننده هوا با بوی مرکبات
برای داشتن محیطی با بوی خوش مرکبات، بد نیست که به طرز تهیه خوشبو کننده هوا خانگی با استفاده از مرکبات نظیر لیمو و پرتغال اشاره کنیم.
احتمالا همه افراد با خواص بینظیر لیمو و پرتغال تا حد زیادی آشنایی دارند. حتما شما هم به هنگام سرماخوردگی از مرکبات جهت بهبود سلامتی استفاده میکنید. لذا بهتر است بدانید که استفاده از عطر خوشبو و شیرین پرتغال در فضای خانه علاوه بر خوشبو سازی، به عنوان ضد قارچ و به نحوی ضدعفونی کننده بسیار قوی عمل می کند.
لیمو نیز مانند پرتغال، دارای خاصیت ضد ویروس و ضد باکتری بالا است و در فضایی که بیمار سرماخورده قرار دارد، بهترین گزینه برای بهبود سلامتی و کمک به افزایش حس خوب بیمار است.
خوشبو کنندههای هوا که دارای بوی خوش مرکبات هستند، را نیز میتوانید به حالتهای مایع و جامد در طرحهای مختلف از فروشگاهها خریداری کنید و از بوی خوش آن بهرهمند شوید.